Rólunk

A Valach Land Kft. klasszikus családi vállalkozás, a szó minden értelmében.
Ez azt jelenti, hogy mindannyian szívünkön viseljük a vállalkozásunk sorsát, és fontos számunkra, hogy valóban a legjobbat tudjuk nyújtani.


VALACH SÁNDOR
TULAJDONOS


VALACH ZSOLT
ÜGYVEZETŐ


VALACH CSABA
ÜZEMVEZETŐ


NAGY PÉTER
TERMESZTÉSI VEZETŐ

Történetünk

A kezdetek

Cégünk alapítása édesapánk, Valach Sándor nevéhez fűződik, aki szerény körülmények közül indulva, kőkemény, alázatos munkával teremtette meg az alapokat.Az első – fűszerpaprika feldolgozó – céget társával 1994-ben alapították, ez volt a Sipi és Társa Kft. Az évek során folyamatosan bővítették, modernizálták a céget.

1999-től környékbeli földek megvásárlására lett visszaforgatva a nyereség. Édesapánk rengeteg innovatív ötlettel járult hozzá ahhoz, hogy folyamatosan fejlődni tudjon, és mindig utat találjon a jövőbe, ezáltal tartósan fennmaradjon a vállalkozás.

Bár mi, a „gyerekek” más-más irányba indultunk, végül hazatértünk, hogy kivegyük a részünket a családi munkából, és hozzájáruljunk a vállalkozás továbbéléséhez. Mindannyian más végzettségűek vagyunk, mindannyiunknak másra van rálátása, de így nagyon jól kiegészítjük egymást.

Napjainkban

2014-ben alapítottuk meg második, immár 100 százalékban családi tulajdonban lévő cégünket, a Valach Land Kft-t. A név emlékeztető, mennyi munka vezetett idáig, illetve honnan indultunk.

Mára közel 100 hektár gyümölcsösre, 50 hektár erdőre és 40 hektár gyepre nőtt a gazdaság. Fűszerpaprikából 5000-6000 mázsát tudunk feldolgozni egy szezonban, ezen kívül komplett gyümölcsfeldolgozó üzemet is létesítettünk, és természetesen további terveink is vannak.

Fontos számunkra, hogy munka közben is együtt lehet a család. Mindent beleadunk, hiszen mindent, amink van, a családunk hozott létre.

Galéria